חימום מסעדות ובתי קפה

הפתרון השכיח בתחום חימום מסעדות ובתי קפה היתה עד לאחרונה פטריית הגז, אך בשנים האחרונות, ההבנה הולכת וגוברת שמה שיעיל באמת זה תנורי חימום אינפרא אדום (שיכולים לבוא גם בצורת פטריית חימום אינפרא אדום). כשבאים לבחור מוצר לחימום מסעדות, בתי קפה, ועסקים אחרים, יש פרמטרים רבים שנלקחים בחשבון כמו אסתטיות, עלויות הפעלה וכמובן – יעילות.

 

פג-חום חרטה על דגלה לספק את הפתרון המושלם לחימום מסעדות – אלטרנטיבה שאינה מזהמת את הסביבה ומהווה פתרון טוב הרבה יותר בתחום חימום מסעדות.

 

תנורים אינפרא אדום, התנורים אשר פג-חום מייבאת מגרמניה הינם המובילים בתחום חימום מסעדות ובתי קפה, ונותנים פתרון יעיל, חסכוני ובטיחותי ממעלה ראשונה.

 

יתרונות תנורי חימום של פג חום להשכרה ומכירה

כשבוחנים את התנורים של פג-חום בתחום חימום לבתי קפה ומסעדות– ישנם יתרונות משמעותיים אותם יש להדגיש:

 

    • עלות הפעלה נמוכות מאוד: באמצעות התנורים שלנו ניתן לחמם אזורים סגורים כמו בתי קפה, מסעדות וכדומה בעלות הפחותה מ- 1 ש"ח לשעה לכל תנור. לצורך השוואה: חימום מסעדות באמצעות פטריית גז עולה 6-12 ש"ח (!) לשעת הפעלה.

 

    • נצילות אנרגיה ועלויות: בעת חימום, חשוב להתנהל באופן יעיל. תנורי החימום שלנו משפיע מיידית ולכן אין צורך להפעיל את התנורים מראש. זאת לעומת חימום מסעדות על ידי פטריית הגז אותה יש להפעיל מראש על מנת שתספיק לחמם את הסביבה הקרובה לה.

 

    • נוחות תפעול:חימום מסעדות באמצעות תנורי חימום איפרא אדום קל מאוד לביצוע. התפעול נעשה דרך חיבור ישיר לשקע חשמלי רגיל (אין צורך בשקע כוח) ואינו דורש כל הכנה. חימום באמצעות פטריית הגז לעומת זאת, מסורבלת מאוד ודורש להחליף בלון אחת ל15-20 שעות הפעלה.

 

    • מקום אחסון: לאחר שמסיימים לבצע חימום מסעדות וכשמזג האוויר אינו דורש חימום מסעדות, ניתן לאחסן את התנורים ובמידה ויש לנו מעמד חימום נייד – המעמד פריק וניתן לאחסון בקלות, ללא צורך בהכנת מקום אחסון גדול וזאת לעומת פטריית הגז הגדולה והמסורבלת אשר תופסת מקום רב באחסון.

 

    • איכות הסביבה: חימום מסעדות על ידי התנורים של פג-חום תורם משמעותית לשמירה על איכות הסביבה שכן אין כל זיהום חימום מסעדות בשיטה שלנו. חימום מסעדות עם התנורים של פג-חום פועל על חשמל וניצולת האנרגיה מקסימאלית. חימום מסעדות על  ידי התנורים של פג-חום  אינו מזהם ואינו יוצר כל תוצר לוואי של פעולתו וזאת לעומת פטריית הגז אשר לצורך חימום מסעדות, צורכת ושורפת כמויות גדולות של גז מזהם ויוצרות אדים רעילים.

 

    • בטיחות הפעלה: חימום מסעדות על ידי התנורים בטוח ביותר ובהפעלתם אינם יוצרים להבות אשר עלולות לגרום לשריפה וזאת לעומת הפטריות אשר פועלות על גז ואש בסביבת אנשים ו.. אין מה להוסיף.

 

מהירות השפעה: 90% מהחום אשר פולטים התנורים כאשר מבצעים חימום מסעדות מורגש תוך שנייה אחת (!) וזאת לעומת פטריית חימום שלאחר הפעלתה כאשר נדרשת לשם חימום מסעדות נדרשות מספר דקות עד שהיא מגיעה ליכולת החימום המקסימאלית שלה.

 

קראו עוד על השכרת חימום>>
צלצלו עוד היום לחברת פג -חום אשר עוסקת כבר שנים במוצרי מצנן, ועוד מגוון מוצרים איכותי.
יש לכם שאלות על חימום ואיך עובדים תנורי חימום של פג-חום? בקרו בעמוד שאלות נפוצות.